Hehehehe

Hejhej

Jag sitter i skolan. Klockan är tjugo i tre. Jag är lite småfull. Eller, lite mer än småfull. 

Allt började med att jag och Frida tog en gigantisk öl på Hardrock (72 SPÄNN!!!!!!!!!! DOG!!!!!!), sedan en folköl i Kungsparken i denna helt otroliga jävla sommarvärme. Ja, life is sweet.

Dock känns det oerhört märkligt att sitta här helt ensam, när allt snurrar lite sådär och jag vill fnissa åt allting.

Nu ska jag försöka få lite vettigt gjort.

Livet leker

Jag hade extremt tråkigt, och råkade hamna på en sida med en funktion som heter "Celebrity face recognition".



Jag tycker det är oerhört smickrande att bli jämförd med Heather Locklear. Faktiskt. Nu kan jag somna gott ikväll.

Det där med mat

Det känns som att det enda jag gjort denna lördag är att ha ätit. Och inte allt satans småätande som det brukar bli de flesta andra dagar, utan idag har jag ätit riktig, lagad mat. Trots detta blir jag inte mätt! Eller, mätt blir jag, men jag har ständigt ett sug efter något.

I mina tankar kretsar alltid något som har med mat att göra. Det börjar bli ganska påfrestande och jag önskar att jag bara kunde släppa kontrollen någon gång. Att inte vara så missunsamm mot mig själv.

För övrigt: har hittat mitt nya favvis-band. Archie Bronson Outfit. Det är i princip det enda jag har lyssnat på idag.

In other words...

Ord jag tycker mycket om, och som ger mig en bra känsla i kroppen:

vankelmodig
furstinna
våldsam (i sammanhang så som "jag är så våldsamt kär" eller "den här maten var våldsamt god")
egendomlig
världsfrånvänd
ödesmättad

KLOCKIZ

HEHEHEHEHE.

Update

Reklampaus nummer 24903503047859123847519387: Okej, Billing fegade inte ur, han somnade helt enkelt i tävlingen. Det högg till i mitt hjärta, jag har nämligen utvecklat en liten nätt förälskelse i denna karl. Men Jarmo, han är en mysgubbe han med så det gör inte sådär jättemycket faktiskt.

Nu har lagen genomgått en sammanslagning och efter reklamen är det öråd. Jag är helt pirrig! Serri azzå! Hoppas på att äckel-Christian åker.

Live!

Liveblogg från mitt Robinson-tittande: Min avsky för den där äckliga borgar-Christian är oändligt. Han är en mansgris utan dess like. Jag har i princip ingenting till övers för någon deltagare i laget på stranden (är inte helt hundra på vad de heter). Däremot älskar jag alla i träsk-laget.

OCH PRECIS NU FICK JAG VÄRLDENS SPOILER. Är så arg!!! Skulle gå in på tv4:s hemsida för att se om det stod något där om vad lagen hette, och möttes av rubriken "Billing fegade ur". Tävlingen är ju inte klar på tv än!!!!!! Är asbesviken. Så kan de ju inte göra!?

BATIK!

Jag tror inte jag har gett någon förklaringen till det något kryptiska namn min blogg går under.

Allting började en sommarkväll någon gång i mitten på juli förra året. Jag och min vän Kenta* befann oss på en förfest i Änggården, och vi kände bara några få av dess besökare. När vi sedan förbereder oss för att dra ut, blir vi tilltalade av en herre med orden "Är det ni som är Underkläder och Batik?". (Kenta hade på sig något korsettliknande plagg, jag en batikklänning).

Ja. Sedan dess har jag till och från fått heta Batik.

* Kenta är egentligen Frida. Det namnet uppkom då vi en dag kollat på Mods-trilogin och Frida ropar "MIMMI DET ÄR JU VI!", som hon säger om i princip alla karaktärer som vi på något vis kan ha något gemensamt. Enligt Kenta är vi då Kenta och Stoffe, Turk och JD, Erik & Mackan, Svambop och Patrick, Joey och Monica.... I COULD GO ON FOREVVAAH.



(Enligt Frida är jag mest lik Joey men i hemlighet vill jag mest utav allt vara Chandler)

Fabolous life of...

Igår skulle jag ju ha pluggat. Gjorde jag det?

SVAR NEJ. Ingen är mindre förvånad än jag.

Ikväll måste jag ha gjort klart det, alltså verkligen. Annars riskerar jag IG i kursen. Jag känner mig lite stressad för jag har bara en och en halv timma på mig att göra uppgiften, då Robinson börjar klockan åtta och jag måste hinna poppa popcorn innan dess. Faktiskt.

Redo för beach 09

Ja, nu  är jag redo.

Min superdiet?

Jag har ätit massvis med bönor tre dagar i rad.

"Ledig"

Jag bestämde mig för att vara hemma idag. Det gjorde jag redan igår kväll, när jag insåg att behöva släpa sig upp på morgonen enbart för att upprepa samma rutin som varje dag, endast som förberedelse för att göra exakt samma saker som föregående dag, fick mig illamående.

Alltså. Jag vaknade av mig själv klockan nio, utvilad och med ett stabilt humör till följd av den vackra morgosolen som lyste in genom mitt fönster, samt att inga föräldrar var i närheten och som förmodligen skulle försökt föra en konversation med mig om de fick syn på min uppenbarelse.
Jag åt frukost i lugn och ro, läste igenom alla delar av tidningen mycket noggrant samt gjorde en kopp kaffe och satte mig ute på altanen trots att det var lite för kallt och jag frös om fötterna.

Sedan gick jag igenom de enorma boklager som ligger och skräpar överallt i huset, för att hitta något som jag ännu inte läst. Jag fann två lovande böcker, hann läsa några sidor i en utav dem innan jag fick ett våldsamt behov utav att skriva lite eget. Det är nog därför jag har denna blogg, har jag insett.
En bok är ett alldeles för stort projekt för mig just nu men jag behöver fortfarande någonstans där jag kan göra mig av med alla mina fjantiga skriverier.

Jag är förvånad att någon ens orkar läsa men jag är glad så länge jag får en kommentar eller två någon gång emellanåt.

Nu börjar kaffet göra sin verkan. HEJ TOALETTEN! (Bästa med att vara ensam hemma: man kan gå på toa med öppen dörr).

Folkmusik för folk som inte kan bete sig som folk

bob hunds nya ligger uppe på Spotify och det gör mig lite glad sådär.

Det hjälper att väga upp det faktum att jag ska ha skrivit en labbraport till imorgon som bör ligga på en MVG-nivå för att jag ska kunna få bra slutbetyg.
Känner inte peppen.

Oh, a lust for life!

Medan andra tjejer dagdrömmer om sina bröllop sitter jag här och planerar min begravning.

För det första: jag vill inte ha en massa jävla svartklädda människor i en kyrka. Jag vill ha färgglatt folk samlat vartsomhelst förutom en kyrka. Jag vill att min aska ska spridas över Andra Långgatan.

SKOJA.

Jag vill att min aska ska spridas ut över havet, gärna i solnedgången. En vacker plats att göra detta på skulle kunna vara Harholmen i Onsala men eftersom mina aversioner för just Onsala överskrider alla gränser så har jag inte riktigt bestämt mig för vilken plats detta skall ske på än.
När askan sedan sprids med vinden vill jag att låten Iggy Pop - Lust for life ska spelas, helt enkelt för att det är så jag ser på livet. Stundtals i alla fall.

Sedan ser jag gärna att mina vänner går och blir snorfulla tillsammans.

La la love you

Antal gånger jag gråtit idag: tre.

Första gången var när jag kollade på Scrubs förut, avsnittet på Laverne dör. Det spelar ingen roll att detta var tredje gången jag såg det, jag gråter lika mycket varje gång.

Sedan kollade jag på den här tanten alla pratar om just nu, Susan Boyle. Då grät jag ännu en skvätt. En skvätt förresten? Tårarna tog aldrig slut! Crescendot i min gråtattack kom på slutet, när Simon Cowell säger "Susan, you can go back to your village with your head held high, because you've got three X:es".

Efter att ha kollat på detta klipp kom jag ju givetvis att tänka på förra årets skräll, Paul Potts (undrar om hans föräldrar kan vara så otroligt korkade att de faktiskt inte vet vad deras sons namn liknar?). Ja, så kollar jag på hans fantastiska framträdande och gråter ännu mer.

Ibland blir jag nästan lite trött på mig själv för att jag är så jävla fjantig, men ibland får man faktiskt lov till det tycker jag.

Begynnande alzheimers?

Funderar på om jag ska radera föregående inlägg eller ej. Det blev visst lite väl överpretentiöst och jag känner att jag tappade bort mig lite i jakten på den rätta formuleringen.

Inlägget innan det föregående med den flärdfulla rubriken "Tröööööööött" tror jag faktiskt att jag lyckades skriva halvt om halvt sovandes. Jag har inget minne av att faktiskt ha författat det och det var en mycket märklig känsla att läsa något man vet att man lyckats pränta ner då det faktiskt ligger på min egen blogg, men inte minns det.

Summer of 09'

Idag på vägen hem gjorde jag upprepade försök med att hitta en bekväm position på bussens säten men det lyckas liksom aldrig riktigt. Inte nog med att bussarna alltid är sena, dessutom har de fortfarande på elementen och har ännu inte lyckats ordna några ordentliga fotstöd.
Jag kapitulerar inför Värsttrafik och ägnar mig åt musiken istället. Om jag inte missminner mig var det Queens of the Stoneage som fick äran att utestänga ljuden av de obehagliga kombinationer av ord som uppstår när Onsalabor öppnar munnen. Genom bussfönstret kunde jag nästan höra ljudet av knoppar som brast och löv som vecklade ut sig och det kändes fint, men samtidigt lite vemodigt.
Vintern har gått i melankolins och dysterhetens tecken, och jag minns inte särskilt mycket av dessa månader mer än ett stort grått töcken fyllt utav vindpinade regniga dagar.
Nu när solen börjar blända mig återigen så är det kanske dags att börja krypa ur skyddshöljet. Det gör mig lite illa till mods. På mitt egna lilla vis trivs jag ändå rätt bra när jag kan gömma mig under täcket flera dagar i sträck utan att känna samvetet gnaga. Under årets ljusa månader kräver folk mer socialisering av en och jag vet inte riktigt om jag orkar med det faktiskt. Jag skulle vara helt nöjd med att tillbringa resten av året för mig själv med endast ett välfyllt skafferi som sällskap.

Skriver jag och ångrar mig direkt,
klart jag vill umgås med människor.

Men inte i någon större utsträckning. Minst tre eller fyra kvällar för mig själv då jag kan tänka på ingenting framför tv:n eller begrava mig i böcker.

Jag tror det blir bättre när det är tillräckligt varmt för att tillbringa hela kvällen på en filt i Slottskogen eller ölandes på en uteservering till stängningsdags.

Ikväll går jag och lägger mig utan att ha borstat tänderna *busig*.

Trööööööööött

Jag verkar just nu vara inne i någon slags fällningsperiod. Vart jag än befunnit mig finns det spår av närvaro i form utav cirka en miljard tappade hårstrån. Jag blir lite rädd och börjar tro att jag kommer ha tappat allt hår lagom till balen.

Annars: har inte borstat tänderna sedan i går morse och det smakar inte gott i min mun just nu. Jag har heller inte duschat sedan i tordgas heller.



Sleeping Beauty

Ge mig sömn! Någon! Såhär trött har jag nog inte varit på länge, faktiskt. Förutom när jag somnar på soffan framför tv:n, men det är liksom en annan sorts trötthet. Mer som någon slags dvala.

Ikväll har jag roat mig kungligt. Jag har ätit massvis med mat samtidigt som jag iaktagit svältande människor i Expedition Robinson.
Alltså. Jag blir lite förbryllad. Vad är grejen med att agera så äckligt jävla värdsvant hela tiden? Jag kan inte tänka mig att dessa människor har någon särskilt stor erfarenhet av vildmarksliv och överlevnadsläger sedan innan, men helt plötsligt så dödar och flår de varaner utan att ens reflektera över det och snackar om palmhjärtan som de aldrig gjort annat än letat efter sådana.

Appropå ingenting alls. Min mage har inte varit på särskilt bra humör idag. Jag skojar inte när jag säger att det har bubblat konstant sen jag vaknade imorse, och jag vet inte varför. Det kan bero på kombinationen pizza och öl igår, eller så är det bara för att jävlas.

Suck. Jag behöver och vill verkligen sova nu men jag har tusen grejer kvar att göra. Ibland orkar jag inte riktigt leva.

Say no more



Eftersom jag saknar motivation till det mesta just nu så orkar jag inte åstadkomma så mycket mer än en bildpublicering för tillfället.

Eh, ja. Det här var på Emmabodafestivalen i somras.

bajs

Hej älskade

Jag ligger i min säng. Är ganska trött och lite sådär behagligt full som man blir efter några timmar utan alkhol. Efterfull skulle jag vilja kalla det.

Jag äter mat. Toast med massa ost på. Det smular i sängen och jag bävar inför morgondagen då jag lovat mina älskade föräldrar att vara pigg och kapabel till att uföra vissa skoluppgifter som inte är särskilt krävande när man mår som man ska men som på bakfyllan känns som att promenera jorden iklädd pjäxor.

Nu: behaglig sömn på nytvättade lakan och förhoppnigsvis trevliga drömmar.


Thug life!

Igår var en mycket trevlig afton. Onykter också, skall kanske tilläggas. Den började med lite Slottskogssittande och folkölsdrickande för att sedan spela ölspel på Kontiki och för att sedan hamna på fest med där jag av någon oförklarlig anledning fick för mig att kasta av mig nästan alla kläder och dansa till Marvin Gaye (kan ha berott på alkoholhalten i mitt blod) och sedan somna klockan sju på morgonen.

Idag är jag ganska jolmig i pukan men kan inte riktigt slappna av och gasa loss då vi har släkt på besök. Det känns lite obekvämt att gå på toaletten när jag vet att det hörs extremt tydligt genom de tunna väggarna vad man gör på toaletten.

Nu ska jag ägna mig åt att äta överblivet påskgodis och fisa under täcket.

Likisar!


Tuva Novotny




Mat-Tina a.k.a Tuva om 15 år?

Pulp!

Jag sorterar lite bland mina skivor och upptäcker en glömd skatt. Pulp album Different class. Ooooh myyyyy goood. Min kropp fylls av extas när Common people ljuder genom högtalarna på så hög volym som går för att inte påfresta mina stackars tinnitusdrabbade öron allt för mycket.
Jag dansar lite för mig själv, så mycket som det går utan att huset börjar skaka.

Det är så bra! Varför har jag glömt bort denna fantastiska skiva?

Gooooood morning Vietnaaaam

Imorse vaknade jag redan okristligt tidigt med en huvudvärk utan dess like. Tvingade upp mig själv, tog en ipren och ett glas vatten, drog för gardinerna och somnade om. Vaknade en timme senare, fortfarande denna mördande smärta i mitt arma huvud. Dricker lite mer vatten, somnar.
Slutligen när min kropp vägrar somna om igen masar jag mig långsamt ner från sängen och irriterar mig på alldeles för starkt solljus och högljudd fågelsång. I min mun smakar det cigarettfimp och något gammalt, avslaget, odefinerbart.
Efter att, mycket långsamt för att undvika eventuella uppkastningar, ätit en tallrik Havrefras känns det lite bättre och jag gör i ordning en kopp mycket starkt kaffe. Läser tidningen, sippar kaffe, äter kiwi.

Jag gör ett försök att trotsa blåsten och sätter mig ute på altanen med tidningen. Det blåser vad som skulle kunna vara halv storm men nej, jag ska sitta ute i solen, punkt. När det inte ens går att läsa för att de förbannade sidorna inte ens med våld ligger som de ska för att den satans vinden gör mänsklig aktivitet utomhus ohållbart, vill jag ge upp. TA VARA PÅ SOLEN, hör jag en enveten röst inuti mitt nu inte fullt så värkande huvud. Suck. Nej, jag klampar in i huset igen, muttrar lite för mig själv om hur mycket jag verkligen inte vill bo ute på jävla landet. Det finns inte minsta lilla fläck i hela trädgården där det är lä, så jag tänker stanna inne resten av dagen. JA. Jag har faktiskt fräknar så det räcker för flera år nu.


Avslutar med en bild som jag hittade i min telefon imorse. Har ingen aning om när, eller av vem den togs, men jag tror att jag ligger på Stinas badrumsgolv alldeles själv och tyckte att det verkade som en bra idé att rikta kameran mot mig själv. Eh. Ja.


Pretty good looking for a girl

Ikväll känner jag mig väldigt fin. Faktiskt. Nästan så att jag vill ta en dagens outfit-bild bara för att visa för världen hur fantastisk jag är. Eftersom jag inte sminkat mig på mer än en vecka blir man automatiskt skitsnygg när man väl gör det. Jag har till och med en liten gnutta läppstift på mig!

Ikväll hade jag planerat att bli kalasfull.

När jag tänker efter, vilka helger har jag inte planerat att bli kalasfull?

Ja, förra lördagen kanske. Men då lyckades jag bli det ändå. Grattis!

It's your right to laugh at me

Det är molnfritt, relativt varmt och soligt ute. Jag har legat i min säng hela dagen och läst, ja förutom räddnignsexpeditonen till eldsvådan jag fick göra förut. MEN jag tänker inte tillåta mig själv att ha dåligt samvete för det, nej, jag har faktiskt varit ute nästan varje dag hela veckan så det är faktiskt okej. Jag var ute i onsdags när det regnade, till och med.

För övrigt har jag nu så långa naglar att det börjar bli lite jobbigt att skriva på ett tangentbord ordentligt. Anledningen är inte att jag vill att de ska se ut som något slags lösnaglar á la Blondinbella, utan helt enkelt att jag bara glömt att klippa dem.
Mina tånaglar klippte jag i tisdags efter massiva påtryckningar från Stina om att det såg fullständigt vidrigt ut. Nu återstår bara att raka de tre centimeter långa håren på mina ben samt en veckas stubb under armarna. Gött att man är fräsch liksom.

EXTRA! EXTRA!

Jag lyckades precis med nöd och näppe undkomma dödens vassa klor. Tänk alltså, jag kunde varit död nu. Förbränd till svartnat kol.

THE STORY:
Pappa rusar in genom dörren med andan i halsen. "MIMMI!" ropar han med bruten stämma. Jag springer, nej flyger, ner för trappan för att kolla vad som har hänt, och fruktar det värsta. Det visar sig att den brasa pappsen håller på att elda nere på ängen med gamla trädgrenar och diverse annat brännbart skräp har spridit sig och han behöver hjälp att få tillbaka kontrollen över den. Jag hinner knappt ta på mig ett par byxor ens, innan jag sprintar ner så fort att jag nästan flyger IGEN och tydligen så ska jag slå på elden med någon sorts kratta. Det går inte så bra då jag, som skulle kunna beskrivas som ganska liten och svag, ska försöka bekämpa en monstereld med ett redskap som väger ungefär tusen miljarder ton.

Jag står omringad av minst fem meter höga eldsflammor och känner hur luften börjar ta slut i mina lungor och ersättas av rök. "Nu är det slut", tänker jag. "Äntligen får jag komma upp till himmelen".


OKEJ överdrev lite. Elden kanske når max en halvmeter som högst och jag är inte ens i närheten av att kvävas av någon rök men det var ändå lite jobbigt att andas och mina ögon tåras faktiskt. Jag fick till och med hjärtklappning och en nätt liten svettattack.

Nu vet jag i alla fall vad jag inte ska jobba som. Brandman. Det var ju synd, jag som drömt om det ända sedan jag var pysseliten.

ELLER?
Nä, men tänk vad roligt det hade varit om min högsta dröm hade krossats nu. Tur att jag aldrig har känt något kall för brandmannayrket.

Rainy days

I morse väcktes jag av regnet mot min fönsterruta men det tycks ha blåst iväg och himlen är nu någorlunda molnfri. Ännu en totalt händelselös dag har passerat, och det känns fortfarande mycket bra. Jag har promenerat (ÅTTA KILOMETER!!! Mätte med stegräknare), handlat mat, läst tidningen och druckit ett oräkneligt antal koppar te då jag försöker dra ner på mitt kaffedrickande. Sedan kan jag nog inte säga att jag gjort så mycket mer.
Jo, jag har finkammat tv-tablån i jakten på något intressant, men kunde ingenting hitta. Jag antar att det är ett tecken på att man har för lite att göra; när man tycker det är intressant bara att läsa tv-tiderna. tv.nu har berättat för mig att Kunskapskanalen kommer att kunna underhålla mig fram tills klockan ett ikväll, så jag är nöjd.


Borde kanske sluta blogga, när det enda jag lyckas pressa ur mig är sådant här.

Beds are made for sleeping the day away

Idag vaknade jag halv två. Det är nära på rekord för min del, jag tror att jag lyckades sova till tre en gång men då var jag i princip dödligt sjuk också.

Jag hade massor med saker planerat idag men det enda jag hunnit göra är att äta mat, kolla på tv och prata i telefon. Nu har klockan hunnit bli kvart i åtta och då känns det på något sätt som att dagen är slut, även om jag bara varit vaken i ungefär sex timmar.

Egentligen hade jag tänkt att träna lite för första gången på en månad, kanske städa lite, fortsätta mitt jobbsökande och kanske eventuellt hinna med att plugga. Meneeeeee..... Nä. Nu börjar ju Simpsons om tio minuter och sedan är det bara massa bra på tv hela kvällen. Så tyvärr, det går faktiskt inte. Syyyyynd.

Blääää

Jag sitter och skriver CV och kollar runt på sidor som JobAd.se, merajobb,se, ja.. Jag försöker göra en liten ansträngning till att söka jobb.

Detta gör att jag tänker tillbaka på när jag hade praktik på ett bageri i Onsala Majgården en vecka i nian. När denna vecka var över var de jättenöjda och erbjöd mig jobb. JAG TACKADE NEJ. Ett halvår senare när jag började gymnasiet och fick lite bättre tider ångrade jag mig bittert. Sanningen var att jag faktiskt inte hade tid i nian, då jag hade massvis med teaterrepetioner, plus att jag slutade skitsent i skolan varje dag. Eller, det är klart att jag hade haft tid om jag verkligen verkligen velat ha ett jobb men i den perioden av mitt liv hade jag ännu inte åldern inne för att gå på krogen, och därmed gjorde jag inte av med lika mycket pengar = var inte i ett så desperat behov av pengar.

Jag kommer förmodligen aldrig bli anställd, eftersom jag inte har någon tidigare arbetslivserfarenhet. De enda som jag kan tänka mig skulle kunna anställa någon så oerfaren som mig är väl diverse olika snabbmatskedjor, men där får man inte ha piercingar. Den enkla vägen skulle ju kunna vara att helt enkelt plocka ut min septum, men jag har hunnit bli väldigt fäst vid den och den är liksom en del utav mig nu.

Suck.

Nu ska jag skriva äckliga, överdrivet insmickrande brev om hur fantastisk jag är och hur bra jag skulle passa som telefonförsäljare.

Hej hej hallå döden



På senaste tiden har jag känt mig ännuj mer världsfrånvänd (ÄNTLIGEN! Åh vad jag har väntat på ett tillfälle att få använda detta faboulösa ord) än vanligt, kanske på grund av den enorma mängd böcker jag konsumerat under den senaste månaden. Jag har läst vid minsta lilla möjliga tillfälle, på tåg, spårvagnar, bänkar i solen, caféer, museum... Ja, till och med på bussen trots att det framkallar högsta gradens åksjuka.

All den mängd historier som tagit plats i min hjärna har på något vis absorberats mer än vanligt in i mina outgrundligt vindlande hjärngångar och ersatt alla de händelser som faktiskt pågår nu i realtid.

Sent igår kväll när jag läst ut den tredje boken för denna vecka kände jag att jag behövde komma ner på jorden igen. Med en nytinad bulle som återuppstått från de döda långt bak i frysen satte jag mig och läste dödsannonser för att påminna mig själv om att jag faktiskt inte är så odödlig som vissa bullar tycks vara.

Först letade jag efter namn jag kände igen. Kammade hem noll och det var ju skönt. Sedan började jag leta efter annonser med unga människor. Det har kommit till min kännedom att detta är relativt vanligt, så då är man väl ingen hemsk människa? Eller är det lite som att tänka att, "jamen, det var ju jättemånga människor som gasade judar, så om jag gör det är jag inte heller en dålig människa"?


ELLER?

(Tänkte att det är min nya grej. Avsluta alla inlägg med ett "ELLER?". Helt enkelt för att det är coolt.)

ELLER?

Gästblogg: Modé Bloggia

Jag låg i min säng, tänkte vad ska jag göra ikväll... har inte ingredienser till frostingen på mina favvo-cupcakes som jag bara ääälskar att baka.. så går jag och kollar posten, och GUESS WHAAAAT  jag har fått hem nya Glamour!! Äntligen lite nya outfit-tips och lite härliga vårnyheter i sminkhyllan...

Sen ska jag nog mysa till det i soffan med maaaassa thé (köpte nytt idag när jag var på NK en snabbis, det doftar ljuuuuvligt), kolla på Fashion TV och sen ska jag planera hela nästa veckas outfits..

Ha en fortsatt trevlig kväll kära läsare <3

<3

Daniel! Var är du?

Kiss & bajs

Idag hade vi musikfrågesport på mediekommunikationen och vår lärare hade till och med poppat popcorn för att visa sin gränslösa kärlek till oss. Mitt lag fick heta Kiss, de andra hette så mogna och ansvarsfulla namn som Bajs, Ett, Sven samt Antons Lag.
Dock vann vi inte och jag var sur och förtvivlad resten av dagen.

När jag kom hem efter att ha spenderat några trevliga timmar i solen med fröken Schröder satte jag mig på altanen med en kopp kaffe och en ny fin bok av Haruki Murakami och gud vad jag trivdes. Efter en snabb koll i spegeln några timmar senare kunde jag även konstatera att några nya fräknar tagit plats på min näsa och jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till det. Ibland har jag ingen åsikt, ibland hatar jag dem och ibland älskar jag dem. Fräknarna.

Kvällen har bestått utav balklänningsprovande och det gör mig lika uppgiven som vanligt. När jag tillbringat för mycket tid med att granska mig själv i en spegel brukar jag alltid få en konstig känsla i kroppen. Det är lite som häxorna i någon Terry Pratchett-bok jag läste för ett tag sen. De påstod att bitar ur ens själ sugs ut varje gång man ser sin spegelbild och just nu känns det som att det stämmer. Bläääää. Det är nog därför jag aldrig klarar av att "shoppa" i mer än högst en timme. Alla provrum och vinklade speglar får mig illamående och lämnar mig med en känsla som är väldigt svår att definera. På något sätt har jag hamnat utanför mig själv när jag speglar mig i mer än 5 minuter. Det är därför jag sminkar mig så sällan.

Jag önskar att min kropp var gjort av lera och att man kunde skära och skulptera lite efter humör. Just idag vill jag nog inte ha någon kropp alls faktiskt.

RSS 2.0