And my ashtray is overflowing but I'm still staring at a clean white page

Spotify rekommenderar mig musik. Ibland bra, och ibland mindre bra.
Jag chansade och klickade mig in på en Chris Garneau.

Hans nästan kvinnolika, sällsamt stillsamma stämma träffar mig med en sådan kraft att jag nästan trillar baklänges. Det känns som att världen stannar upp ett litet tag och inget annat än musiken existerar under några minuter.

Chris Graneau.

Onsala dreamin'

Mina axlar värker så jag nästan gråter, så som det alltid blir när det är alldeles för kallt. Jag märker inte ens att jag går runt och spänner mig förrän jag kommer hem på kvällen och ska lägga mig och sova. Det är först då jag slappnar av.

Mina ögon är så trötta att jag måste resa på mig och göra några upphopp med jämna mellanrum för att jag inte ska däcka rakt ner på datorn.

Min mage skriker efter mat men jag har inte tid att äta och förresten har jag hört att det inte är bra att äta efter klockan åtta på kvällen.

Det mitt psyke och min kropp längtar mest efter i hela världen just nu är att ta en sked morfinberikad hostmedicin, lägga mig ner i min nybäddade säng, sjunka ner bland mina fyra kuddar och sväva bort mot okända drömlandskap. Sedan ska jag sova i några dagar och när prinsen väcker mig med sin kyss ska det vara tjugo plusgrader och sol. Att marken nyss varit täckt med smutsgrått snöslask ska det inte finnas några spår av överhuvudtaget och min muskelvärk får gärna vara någon annan stans än i just min förbannade kropp.

Men tyvärr är det här en omöjlighet denna fördömda intetsägande onsdagskväll. Imorgon har jag deadline och jag försöker faktiskt bli klar i tid. All heder åt mig och mina patetiska försök, men det har inte hänt så mycket mer än några futtiga meningar sen jag öppnade Word för tre timmar sedan.

Jag sitter mest och vältrar mig i självömkan, lyssnar på The Mama's & the Papa's, drömmer mig bort till alla andra ställen än just precis här. Gaza, Darfur, Afghanistan, vad som helst. Om jag dör under en bombattack slipper jag i alla fall tänka på skolarbete.

Söndag...

Jag mår extremt illa av till synes ingen anledning alls (eller jo, det beror på att jag endast ätit kanelbullar samt ostbågar idag), jag har tappat bort en 500-lapp och min mobil har förmodligen kollapsat för evigt.

De femhundra kronorna är mitt största problem just nu. Jag minns att jag i fredags la denna sedel någonstans, på ett "säkert ställe", för framtida användning. Idag kan jag inte för hela mitt liv komma på vad detta ställe var, så mitt rum är helt upp och ner i jakten på lyckan.

Mobilen är också ett problem, då jag behöver komma i kontakt med omvärlden.

Sedan är min mage extremt gasig. Alltså, vi snackar riktig ballongmage här, men min kropp vill inte hjälpa till med att få ut det så jag får liksom pressa ut fisarna så hårt att jag nästan kissar ner mig.

Och imorgon börjar skolan igen.

Jag undrar vad jag har gjort för att förtjäna detta?

Now I wanna sniff some glue

Jag kliade mig precis så hårt i ögat att jag inte riktigt kan se ordentligt och det rinner ganska våldsamt. Men ack så skönt det var att få klia.

Jag har tänkt på en sak. VARNING FÖR DJUP FILOSOFI. Massörer/massörskor, personliga tränare, hudterapeuter, ja helt enkelt människor som är utbildade inom friskvård och sånt, de får mig alltid att må så himla bra. Inte bara fysiskt, utan jag känner liksom någon slags trygghet när jag är i närheten av människor som dessa, som oftast är en välvårdad kvinna  strax under trettioårsåldern, som är precis sådär lagom smal och ser naturligt vacker ut osminkad. Jag får oftast ett infall av att jag vill gråta ut i deras famnar och öppna upp hela mitt hjärta.
Detta är ett stort mysterium.



De senaste timmarna har jag förövrigt roat mig med att skapa spellistor i Spotify och googla bilder på snygga människor.


FF

Mina föräldrar är och hälsar på min farmor över natten, och således har jag huset för mig själv.
Hittils har jag hunnnit med detta:


Har hunnit plåta Dagenz outfit (Stinas byxor, mammas tröja, klänning från igår som jag inte orkat ta av mig. Accessoar: fett hår och en härlig odör av unken öl)

*SPEXAR LITE*


Har ätit middag framför tv:n (färdigmat, vad annars), här har jag också handen i en burk med pepparkakor, andra handen greppar krampaktigt om fjärrkontrollen och i mitt knä står en popcornskål. Har ferre.
Jag bör kanske även tillägga att jag faktiskt har ögonbryn, även om den senaste bilden kanske kan ge intrycket av motsatsen.

Jag skall också tillägga att det var jättejobbigt att ta alla dessa bilder. Jag fick springa fram och tillbaka till stativet och pilla med massa inställningar och prova flera hundra (MINST!) olika poser. Allt för mina fanz.

*andfådd*

Jag har precis avslutat min nya kvällsrutin:

- stretcha, för att förhoppnigsvis vara lite vigare än typ, ETT KYLSKÅP
- göra armhävningar (PÅ TÅRNA)

Jag klarade tio armhävningar och jag är fan stolt. Innan har jag klarat kanske en, möjligtvis två, men då har jag varit så darrig i armarna efteråt att inte ens klarat av att lyfta en penna.
På mina gympapass jag går på ibland har vi några armhävnings-set, men då fuskar jag alltid och gör på knäna. Nu jävlar ska det bli liv i luckan och jag ska få biceps nog att brotta ner alla äckel som tror att det är okej att tafsa på mig på krogen.

Turn around

ONCE UPON A TIME I WAS FALLING IN LOVE
BUT NOW I'M ONLY FALLING APART

Helt serri, en av åttiotalets bästa låter. Nej, den bästa låten av alla tider någonsin.
Jag kan inte lyssna på den låten utan att fälla åtminstone en liten tår.

Just nu: lyssnar på Total Eclipse of the Heart med Bonnie Tyler, äter choklad (som jag har spillt och det har smält ner mellan tangenterna), och *gråter stilla*.

EVERY NOW AND THEN I FALL APART

I just don't know what to do with myself

Jag känner mig så ihålig, tom.

Jag förvirrar mig in bland mina egna tankar som egentligen inte har någon mening och tror ibland att jag kommit på vad som får kugghjulen att snurra. Det där som ibland betitlas som "jag" kryper längre in i de mörka vrårna. Avstånden ökar och helst av allt vill jag... Nej. Jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill, kugghjulen fortsätter att snurra ändå.

Jag tror att jag ska koka ägg istället.

Har lyssnat på repeat i en timme



Kanye West.
Det är lite fjantigt men jag är full av beundran inför denna man.
Ja. Man.

Time to send someone away

Snälla. Kan NÅGON ENDASTE ENDA MÄNNISKA förklara för mig varför det ska vara så svårt att vara ärlig?

Jag hatar när allting är såhär ovisst, jag vill kunna ha struktur och planering i min vardag, även om man kanske inte alltid kan tro det.
Ibland är det skitsamma, men när det hänger på sådana här viktiga saker som, ptja, vad som kommer hända med mitt liv den närmaste tiden, då skulle det vara väldigt uppskattat att få ett ärligt svar och inte bara massa äckliga kräkframkallande jävla floskler.

Just nu tänker jag på en sak: det enda positiva just nu med att min boyiz går vid namnet Fritte är att man kan kalla honom Fitte när han är elak.

Death to the Pixies

Pixies. Ja. Fan vad fint det är och trots att jag får lite huvudvärk och min tinnitus protesterar, kan jag inte sluta lyssna på högsta volymen, ja, trots att den här datorns högtalare knappt ens är godkända för att lyssna på något överhuvudtaget så kan jag inte sluta lyssna på Pixies.

Synd bara att de är så fula. Jag tror det är anledningen till att de aldrig riktigt slog igenom, faktiskt, om man ska vara sådär cynisk och bitter. Fula människor blir inte kända helt enkelt.
Om man inte heter Blondinbella eller Linda Rosing.

-

Kärlek är för dom
Dom som har tur


ALLA KILLAR ÄR SVIN TILLS MOTSATSEN BEVISATS.

Dagenz i-landsproblem

Jag hatar när man är i det där läget då all mat i huset precis är på väg att ta slut. Sådär när det bara finns mjölk till ungefär en halv kopp, och flingorna lägger sig i en pytteliten hög i botten av skålen. När smöret bara räcker till halva mackan.
Sjukt irriterande, eftersom i detta stadium är det ingen som riktigt upptäckt att förråden börjar sina och köpt nytt, då förpackningarna fortfarande står kvar i skåpen. 

Detta skall aldrig inträffa när jag blir ansvarig för mina egna matinköp. Hua, vakna med en mage som smärtar av hunger OCH SÅ FINNS DET INGET ATT ÄTA! Jag skulle ta livet av mig för mindre.

Nu mår mitt ordningssinne bra igen

När jag lider av dagen efter-syndromet brukar jag mest hålla till i min säng och ibland hasa mig ner till köket för att äta lite ibland. Detta gör att mesta delen av tiden spenderas vid min dator, i sängen (thank heaven för min broders laptop). 

Efter några timmar kan jag inte komma på en endaste sida till att slösurfa på och jag har läst alla någorlunda roande forumtrådar jag kan hitta, så finns det inte så mycket annat kvar än att sortera. Jag har nu sorterat all min musik och alla filmer, rensat bland mina bokmärken och städat upp på skrivbordet. 
Jag har även skaffat Spotify, via någon sida med massa gratis invites (lakka.se), så nu har jag liksom ordning på allting igen. Jag slipper få en smärre panikattack varje gång jag startar datorn och ser allt skräp och oreda. 

Det är konstigt hur effektiv jag kan bli ibland när jag är bakfull.

Would you help me pack my bags, I might be leaving

Ibland när jag reser på mig lite för snabbt eller gör en häftig rörelse, snurrar hela världen till och jag får känslan utav att jag är på väg att ramla över kanten. Jag tror inte att det enbart är min bakfylla som framkallar dessa känslor, jag tror jag är på väg att självmant klättra ner för den där kanten och lämna det gamla bakom mig.

Även om jag i smyg hoppas på att någon ska stoppa mig.



Bakis?

- vattenflaska inom räckhåll
- cholkad inom räckhåll
- fett hår
- gårdagens smink
- luktar stjärt i munnen
- har ett par stycken ångestladdade sms i min utkorg
- hes röst på grund utav.... karaoke.

Bakis, och allt är precis som det ska igen.

*nerviz*

För ungefär en minut sedan anmälde jag mig till högskoleprovet. Förmodligen kommer det gå så pinsamt dåligt att det inte ens är värt att nämnas, men ptja, en liten notis på hemsidan säger att de flesta får högre resultat andra gången. Så förmodligen, om mamma och pappa är villiga att betala den hutlösa avgiften på 350 jävla spänn igen, kommer jag nog göra om det. 
Innan vår förståndshandikappade Allians har ändrat reglerna och minskat ner på det jag har allra lättast för, språk, och ökat den del som ger mig kallsvettningar och tårar i ögonen, matte.

Feel good hit of the summer

Jag vill ha festival, nu genast på momangen. Jag längtar jag efter att missa alla band man vill se och att vara full när man somnar och full igen en timme efter man vaknat. 
Jag längtar efter att lukta som ett svettigt gubbarsle och att inte bry sig eftersom alla andra luktar precis likadant, så näsan liksom vant sig. Jag längtar efter att dricka ljummen, avslagen öl och äta nudlar tills man kräks. Jag längtar efter att dra förlegade Engla-skämt inför tråkiga, torra människor som inte har någon humor och jag längtar efter att vakna i svettiga, förmodligen främmande tält och att köa i hundra år till bajamajan tills man  ger upp sätter sig vid  ett väldoftande stängsel istället.

Ja, men mest längtar jag bara efter att få vara full. HELA TIDEN.

Efter regn kommer solsken

Imorgon skall jag dricka ungefär 5 öl med min Stina. Precis fem stycken, eftersom jag inte har råd med mer, och detta på ett ställe där ölen kostar 20 kronor styck. Detta borde väl säga något om mitt ekonomiska läge just nu kan man tycka. 

Imorgon är det även alla jävla hjärtans dag och jag funderar lite på om det skall uppmärksammas överhuvudtaget. 

Sedan, apropå ingenting alls, så blev jag något helt otroligt sugen på att SHOPPA KLÄDER. Vad händer?! Det enda jag är sugen på att lägga mina pengar på i vanliga fall är alkohol och tobak, men jag insåg precis att jag har haft ungefär samma kläder sedan jag började gymnasiet och eftersom kläder egentligen är ett ganska stort intresse hos mig så är detta faktiskt inte okej. 

När jag får pengar nästa gång ska jag faktiskt handla något som jag känner mig fin i. Kanske ett par alldeles för stora jeans eller en ännu större t-shirt. Det finns faktiskt inget jag trivs bättre i, då slipper man hålla in magen, eller bli gasig i magen när de tajta jeansen trycker för hårt mot mitt stackars tarmsystem. 

Imorgon däremot, då är det lördag, och då ska jag förmodligen klä mig fint, i de enda par tajta jeans jag kan använda utan att sprängas av gaser, nämligen ett par i STRETCH! Thank God for STRETCH säger jag bara. 

Something smells fishy...

Positiva egenskaper för fisken: 

* Vänlig och med stor förmåga till empati 

* Känslig och fantasifull, ofta konstnärligt lagd 

* Kärleksfull romantiker 

* Mycket hjälpsam, osjälvisk och beskyddande

* Kan vara mycket djup och filosofisk

* Anpassningsbar 


Negativa egenskaper för fisken: 

* Blir lätt överkänslig 

* Så mottaglig för andra att det ofta nästan saknas egna åsikter 

* Tar gärna den ”lätta” utvägen, ofta svag och lättledd

* Dåligt självförtroende 

* Lever gärna i en drömvärld eftersom den riktiga är alltför hård för dem

* Kan verka konturlös och är ofta opraktisk och slarvig




Femme fatale!

När jag stod framför spegeln bestämde dagens outfitta kom jag på den briljanta idéen att prova de shorts som följde med mig på alla festivaler i somras och som gjorde att jag fick en ganska lustig vit rand på mitten utav mina lår och som fortfarande inte är helt borta ännu. 

Ja, det var faktiskt inte så roligt att prova dessa shorts som jag trodde. Nu satt de väldigt mycket tajtare över låren, men jag tänker att jag har ju faktiskt åkt snowboard i flera dagar och det resulterar i väldigt massa benmuskler. 

Och så tänker jag att jag faktiskt inte bryr mig alls. 

Nej. 

Jag bryr mig faktiskt inte, och det känns väldigt skönt.

Life is sweet

Just nu: har gratis trådlöst internet, sitter i en bar som kallas Älgen, endast på grund utav det faktum att de har en älg på väggen. Fick en öl av pappa, tydligen hembryggt av hotellet. Det var ganska gott, dock smakar en hederlig Norrlands på Sejdeln faktiskt mycket bättre.

Jag vurpade i backen idag. Jag körde så fort att jag fick lock för öronen *cool*, i tron att jag är ensam i backen, och en jävla danskjävel bestämmer sig för att dyka upp från ingenstans. Det ena leder till det andra och jag får ganska ont. Jag har några sår i ansiktet, och mina kinder är svullna. Det ser ut som jag blivit utsatt för misshandel. 
En ganska extrem träningsvärk gör även att jag haltar lite lätt. Det är faktiskt inte okej. 

Jag hatar danskar.

Jag vill hem. 

And there she goes

Jag har förmodligen glömt hälften av alla livsnödvändigheter jag borde ha med mig, men nu inbillar jag mig att min packning är klar och att jag är redo att åka.

Åtta timmars bussresa och sedan en vad jag förmodar kommer bli ganska långtråkig kväll på hotellet. Imorgon är jag ute i backen, ser förmodligen skitcool ut som vanligt, men jag kommer känna mig förfärligt ensam. Min förhoppning är att jag ska lyckas med att träffa någon trevlig kompis i liften, men det var även min förhoppning i Österrike förra året och det gick ju faktiskt inget vidare alls. Jag gömde mig mest bakom skidglasögon och stora halsdukar. 

Åtta timmars bussresa, vilket jag inte ser fram emot av två orsaker:

- jag har bara pappa som sällskap och min mobil fungerar inte
- jag är rätt så gasig i magen

Nu ska jag kolla igenom min packning och kanske bajsa lite innan vi åker.

På torsdag kommer jag hem, förhoppningsvis då med lite mer fräknar och mer lårmuskler, och inga brutna ben.

Hej!

-

And when the first cup of coffe tastes like washing up
You know she's losing it
Yeah she's losing it

Daddy cool

Ibland kan min pappa faktiskt vara världens sötaste. Oftast är han mest irriterande, som när han stör mig i min matlagning och sänker värmen på spisen och sådant, eller när vi åker bil tillsammans och han alltid, utan undantag, sitter och nynnar eller hummar på någonting. Detta är extra störande då bilens vibrerande gör så att hälften av alla toner försvinner och jag bara hör något som låter som en döv människas tragiska försök till ljudframställning.

När jag skriver ner detta inser jag vilken hemsk dotter jag är som klagar på sådana här saker men ptja. Har man inte så mycket andra problem måste man hitta något att klaga på för att få ur sig all undertryckt frustration. 

Hur som helst. Idag var min käre far så gullig att jag ville attackera honom med tusen pussar och kramar, men sånt gör vi inte i vår familj så jag försökte lägga in så mycket kärlek i mitt "tack pappa!" som möjligt. 

Igår när vi inventerade vårt vantförråd inför Hemsedal klagade jag på att alla vantar är så tråkiga och färglösa. Idag har han varit i stan och handlat saker till sig själv, men så kommer han hem med ett par jättefina vantar till mig utan att jag ens bett om det! Pappa <3

I'm only human

Saker jag borde göra idag:

- packa inför Hemsedal (åker imorgon)
- städa mitt rum så jag hittar alla de saker jag borde packa ner
- träna
- borsta tänderna (har inte gjort sedan igår morse)
- ringa massa människor
- sortera tvätt

Förutom alla dessa saker skall jag även gå på bio ikväll, samt att jag vill hinna träffa min pojkvän innan jag åker. Det värsta jag vet i hela världen är att stressa. Det finns nog inget som får mig på sämre humör. Jag blir kallsvettig, får huvudvärk och sömnproblem så fort jag utsätts för minsta stress. Även om detta nu är saker som förbereder mig inför att göra saker jag tycker om, är det ändå jobbigt för jag kommer inte hinna slappna av och fokusera på det jag ska göra utan måste stressa igenom allting och då är det så mycket svårare att njuta.

Saker jag gör idag istället för allt jobbigt:

- läser bloggar
- lyssnar på Pixies
- betraktar mina tvätthögar och tänker "äh jag gör det sen"




ja

Jag läste lite i en Glamour-tidning jag inte orkat säga upp prenumerationen på, och där fanns en artikel om en liten elvaårig tjej som precis tagit ut skilsmässa från sin 30-åriga make. Detta hände i Jemen, som enligt FN är världens minst jämställa land. Det är tydligen livsfarligt för en kvinna att gå runt på stan och köra bil själv. 

Min kärlek till den här planeten är gränslös. Verkligen.

Here comes your man

Ibland kan jag på allvar fundera på om jag egentligen var menad att bli man. Anledningarna är ganska många. 
För det första har jag extremt lätt för att bygga muskler. Jag kan ta en promenad på en halvtimme och efteråt märka att mina benmuskler känns lite fastare och blivit tydligare. Värst är magen. 10 situps och jag har tusen nya muskler direkt. 
Detta är inte roligt alls. Jag vill kunna träna utan att få en bodybuilder-kropp, för det är verkligen inte vackert.

För det andra har jag extremt svårt att "prata om känslor". För det mesta när någon vill göra detta med mig brukar jag hitta på saker som jag tror är normalt att man känner i sådana situationer, för jag har ingen aning om vad jag känner eller tycker egentligen. Tydligen är detta en typiskt "manlig" egenskap. 

Att jag sedan älskar att ligga i soffan, kolla på tv och dricka öl är tydligen också något typiskt manligt. Om jag dessutom suktar efter fet och onyttig mat större delen av min vakna tid gör mig heller inte särskilt mycket mer kvinnlig. 

Jag har även ganska rak och pojkformad kropp. Förutom det där som kallas tuttar då, som istället har tagit extrema proportioner åt det kvinnliga hållet. 

Kan inte min kropp bara bestämma sig för vad jag ska vara någon gång? Kanske är jag egentligen ett mystiskt tredje kön.



Tecken på att man har för lite att göra

Det jag ser fram emot mest ikväll är att mamma & pappa snart kommer förflytta sig från tv:n för att sussa, och jag då kan poppa mina popcorn och titta på lite film. 

Snart ska jag även gå på toa. Det ska bli skoj. Kanske att jag ska ringa ett samtal innan också.

*så jävla busy*

Idag tycker jag inte om:

- min oförmåga att säga vad jag tycker
- modebloggare (EXTRA mycket idag, oklart varför)
- bristen på ostbågar i min närhet
- bristen på pengar på mitt konto
- skolan 
- att jag inte kan bestämma mig

Nu ska jag ta en promenad. Troligtvis bort till Statoil för att införskaffa en påse fylld med orange guld. (ostbågar alltså)

Ps.

Är trött på kärnkraft nu. 

*Elin Kling*


Såg dessa på Pressbyrån förut och fick massiva cravingz. Kände att jag bara MÅSTE ha! Gaahh!! Så himla fashion. Ska nog köpa imorgon. Behöver något nytt till helgen ju. Särskilt eftersom jag ska till Deep och shake:a ass hehe! Kanske en sväng till Boulevard också :)
Natti natti nu bloggisar :) ska sussa.

xoxo/ Mimmi

HUH, said the lady to the man

Idag har jag inte gjort någonting alls som skulle kunna vara dåligt för min hälsa, förutom någon cigarett och lite kaffe här och var. 

Istället har jag: 
 - tränat
 - ätit frukt
 - druckit jättemycket vatten (= kissat jättemycket)
 - bara ätit två bitar choklad, som dessutom var mörk (= "nyttig")

Heja mig!

Dessutom. Just i detta nu sitter jag och pluggar. Eller, uppenbarligen har jag tagit en paus för att skriva ett narcissistiskt inlägg om mig själv, bara för att klargöra för alla andra hur fullkomlig och fantastisk jag är.

OMG!!!

Just nu: pluggar. Skriver debattinlägg om kärnkraft och känner mig jävligt duktig.

Just nu: sitter INTE på facebook. Känner mig jävligt duktig.

Frisk och fräsch

Idag gick jag upp för tusen miljoner branta trappor för att agera modell och när jag promenerade uppför dessa steg märkte jag att mina relativt frekventa besök på gymet har gett resultat. Jag fick inte håll och jag dog inte av mjölksyra. Blev nästan lite småstolt över mig själv, det var oerhört länge sedan jag kände mig överhuvudtaget det minsta lilla vältränad men nu äntligen börjar jag känna att det är på gång. Det känns bra. 

Annars så tänkte jag faktiskt sätta mig ner och plugga nu. Eller snarare lägga mig i soffan. Jag har gett mig fan på att lämna in ett arbete i tid för en gångs skull. Nu jävlar.

Mimmi är på g! Det finns hopp om att till och med jag kommer att få ta studenten!

Saker som gör min mage till något som ser ut som en sjunde månaden-gravid mage

1. Öl
2. Ägg
3. Te

Det här är ganska illa eftersom att förtära dessa ting är något jag gör tämligen frekvent. Som tur är så har inte kaffe den effekten på mig, annars hade läget varit katastrofalt och jag har blivit ganska orolig över min mages hälsa. 

Egentligen, när jag tänker efter, blir min mage sjukt uppsvullen varje gång jag äter något över huvud taget. Det är lite jobbigt att alltid försöka smyga med att knäppa upp en knapp i byxorna.
Knep: har alltid för stora jeans på mig. 

Universal traveller

Jag tror inte att särskilt många kommer hålla med mig när jag säger att bussresor är smått fantastiska. Tågresor vet jag många som tycker om, inklusive mig själv, men buss däremot finns det ett stort, obefogat agg emot. Möjligen kan jag instämma i dessa klagosånger då jag står på busshållplatsen och fryser så mycket att mitt skelett är av köld sönderskakat till pulver, och väntar på försenade, fullproppade bussar. 

Men. När alla tusen alldeles för högljudda människor inte upptar för mycket plats på bussen och jag lyckats få min favoritplats (fjärde sätet i den bakre delen), har bra musik i mina hörlurar och med vackert väder utanför fönstret kan jag tycka att livet är ganska fint att leva. Jag får tid till mig själv och tid till att inte tänka på någonting alls. 

Att jag inte tycker alltför illa om bussresor kanske egentligen bara beror på vana. När man är ofrivilligt bosatt långt bort ifrån civiliserade områden är buss en nödvändighet för att ens kunna ta en fika och detta har väl gjort att jag helt enkelt fått acceptera situationen så som den är och, ptja, att åka buss har blivit lite utav en hobby för mig. En konstform som jag bemästrat. Konsten att inte vara uttråkad under den timme det tar mig in till den stora staden, och jag är glad att jag inte har en sådan där rastlös och stirrig personlighet som nästan alla jag känner tycks inneha. 


Nu: äta ett ägg, dricka en liter vatten, kissa, borsta tänderna, sätta i bettskenan och sova. Ensam. Det är inte förrän på natten man verkligen känner hur mycket man saknar vissa människor, då när det egentligen borde vara dags att ligga sked och bli pussad i nacken. 

En behaglig monolog

Min söta och fina vän Jens har en blogg. Där skriver han helt otroligt, jag skulle vilja säga fina men det låter så fjantigt och menlöst, och det han skriver är långt ifrån fjantigt och menlöst, utan Jens ord fantastiskt välskrivna. 

Eftersom Safari är jordens sämsta webbläsare så fungerar inte länk-funktionen här. Men, jag ber er, gå in här: http://minbehagligamonolog.blogspot.com/

schyrra då, det är värt det.

RSS 2.0