Mumford & Sons

Jag är utmattad, jag borde sova och jag vill sova men när man lyssnar på sådan här exeptionellt bra musik så vill man inte stänga av datorn. Jag är hungrig men för trött för att ens orka smöra ett knäckebröd och dessutom har jag ont i tungan vilket kommer göra det smärtsamt att äta knäckemacka.

Istället för att sova och därmed vakna i tid imorgon för att hinna söka jobb sitter jag och läser tråkiga bloggar, funderar på vilka piercingar och tatueringar jag ska pryda min kropp med när jag väl får pengar och försöker att fisa ljudlöst så inte Jason i vardagsrummet ska höra mig.

Godnatt för i helvete.

Lost again at 00:47 AM

Jag diskade aldrig, och ingen annan har gjort det heller. Det börjar lukta konstigt från diskhon vid det här laget men jag vägrar konsekvent, då det alltid blir jag som får ta högarna när de uppstår. Dock har jag faktiskt plockat ut de få föremål som jag ätit på och diskade dessa så nu jävlar är det ingen som kan säga något.

I fredags fick jag 340 pengar i dricks från baren, så när jag vandrar hem lördag eftermiddag efter att ha vaknat upp från efterfesten tänker jag att nu jävlar ska jag UNNA MIG. Sagt och gjort går jag till affärn och köper mig massa fetaost och massa smörgåskex som jag sedan äter tills jag kräks. Men gott var det, och jag kände mig vuxen som inte köpte godis för alla pengarna utan även investerade i rengöringsmedel.

Idag har varit en söndag full av tragik. Jag vaknar någon gång vid tre, inser att jag inte är hemma, äter lite pizzarester och snörar på mig mina kängor och tar hissen ner och ut i regnet bara för att märka att jag fortfarande är packad. Eller, lite småfull i vart fall. Det gjorde hemgången så mycket intressantare och jag tittade ilskt på alla människor som vågade möta min dimmiga blick och sög i mig alldeles för många cigaretter vilket min ekonomi egentligen inte tillåter. Jag har fortfarande inte borstat tänderna eller duschat, eller ätit någon ordentligt mat mer än *ozt å kjekz* som den äckliga brudjävel jag är. Åh, vad det känns vuxet och alldeles för moget att föredra något sådant framför en fet påse med ljuvliga chips men satan så GOTT det är med fetaost.
Så gott att jag inom en snar framtid kommer ha erotiska drömmar om ostar.

Vondt

Min kropp värker. Jag har ont i nacken, revbenen, magen och i låren. Om det är någonting jag verkligen inte gjort det senaste så är det att träna så jag förstår inte vad denna smärta kommer ifrån.
Kanske är det en reaktion på den närmaste tidens osunda livsstil och min lever säger ifrån genom att visa hur hårt den kämpar för mitt liv genom att projicera dess smärtor lite varstans i min arma kropp. Eller så har jag blivit för full och dansat för mycket utan att jag kommer ihåg det.
För övrigt, det där är ett av universums olösta mysterium. Varför, ÅH VARFÖR, ska jag alltid försöka mig på att dansa när procenthaltiga substanser befinner sig i mitt blodomlopp, och varför tror jag alltid att jag faktiskt kan dansa?

Nu har jag även lyckats att bli trött igen trots att jag sov flera timmar när jag inte borde ha gjort det. Så därför skall jag nu borsta tänderna med de tandprodukter jag betalade 60 kronor för på grund utav ren lathet. Jag hade två val när jag skulle handla förut, det ena var att gå fem minuter längre ner till billiga Kiwi och få en minst lika bra tandborste och tandkräm till halva priset, men istället gick jag till Joker som ligger ungefär två minuter från min våning och betalade med pengar som jag egentligen inte kan avvara och för något som faktiskt inte var alls så uppfriskande som det stod på förpackningen.

Morgondagens agenda: svara på jobbannonser, ladda på mobilen så jag kan höra av mig till folk samt ta hand om disken som inte ens är min utan jag har planerat att göra det av ren och pur godhet.
(Baktanke: att alla i huset ska älska mig så jag slipper diska på ett väldigt långt tag)

Huff

Jaha, nu är klockan 00:03 och jag har precis vaknat efter att ha däckat i sängen med gasig mage efter min mastiga middag jag lyckades komponera ihop. Jag har precis kommit ur en av de där perioderna man har då tanken på mat får en att vilja kasta upp och allting i skafferiet ger äckelkänslor. Denna gång varade matolusen ovanligt länge, i ungefär en månad har jag bara klarat av att äta i princip müsli och knäckebröd, kanske jag lagat mat någon gång i veckan om jag plötsligt kommit till klarhet över vad jag gjort mot min kropp och dess funktioner genom att få brist på typ alla vitaminer. Hursomhelst har jag upprepade gånger den senaste tiden befunnit mig på en plats där andra människor lagat fantastiskt god mat åt mig och påpekat att jag faktiskt borde "spise meg opp litt". Sagt och gjort! Nu sitter jag här och fiser efter en middag innehållandes väldigt mycket bönor och hoppas inte Robin tar illa upp när han kommer hem från jobbet och känner en inpyrd fislukt.

Under min lilla middagslummer som tillslut blev ungefär fyra timmar hann jag drömma några väldigt intressanta drömmar. Bland annat om en man som högljutt deklarerade vikten av att lukta i ordentligt i alla hörn och om lukten visade sig vara trevlig var detta ett ställe man borde stanna på. Jag drömde även att jag flög runt i någon slags fallskärm som jag styrde med hjälp av grässtrån och landade med en känsla av att fallskärmsflygning var något jag ville göra resten av livet. Jaha, förslag på yrken som innebär mycket fallskärmar?

Vill ha nytt hår igen förresten. Förslag mottages tacksamt.

07:13

Jag är precis hemkommen från ett awesome afterparty med bögarna på mitt jobb. Daniel, som är barchef och tillika min överordnande, demonstrerade hur långt har kunde deep-throata en banan, vi blev helt plötsligt jättehöga tillsammans och han berättade även hur han såg ut när han fick orgasm. Detta är sådant man egentligen inte skall veta om sin chef.

Det är detta som är så fantastiskt med att jobba på en bar. Minst en gång i veckan blir alla i personalen skitfulla tillsammans, och detta ger en sorts gemenskap som är svår att finna någon annan stans. Jag önskar att jag kunde hitta en bar som gav mig ett heltidsjobb. Suck. I nästa vecka ska jag på arbetsintervju som dagisvikare. Inte lika lockande, men ja, det är ju det där lilla problemet med att man ska kunna vara kapapbel att betala hyra också.


Nu ska jag hetsäta majs och sedan gräva ner mig bland mina kuddar. Me snakkes, som man säger.

RSS 2.0