Hej & hå

Tänk vad mycket jag har hunnit med sen sist. En väldigt vacker tatuering har intagit sin plats på min överarm och just nu ser den skitäckllig ut då alla sårskorpor antingen vätskar sig eller bara är äckliga.

Jag har ont i min hals och jag förstår inte alls varför. Kanske har det att göra med att jag är såpass full att jag måste blunda med ena ögoat för att kunna fokusera tillräckligt på vad jag gör. Så fort jag ansttränger mig får jag en stickane smärta i min hals och bröstkorg, och som vanilgt oroar jag mig flr cancer.

Åh nu somnar jag snart


rap och godnatt

Looking sharp, looking for love

Vid denna timme verkar det som att jag är den endaste vaken och någorlunda energisk. I flera timmar har jag inte kunnat sluta hosta eller nysa, utan någon som helst anledning. Dammallergin borde det inte vara, då hela våningen är nystädat. Jag har försökt bota denna satans hosta med nästan olidligt hett te, honungsvatten och gå några varv runt kvarteret för att få ner lite frisk luft i mina stackars rökskadade lungor.
Men nej, istället sitter jag här och försöker kväva mina hostningar och tittar på tv utan ljud för att inte väcka mina sambos. Det rinner vätska ur mina näsborrar och ögon, när jag nyser flyger det droppar av mitt snor runt omkring mig och jag är en allmänt äcklig och ohygienisk människa just denna kväll. Som tur är skall jag inte vara i närheten av någon människa vars uppfattning om min fräschhet spelar roll, vilket ger mig frihet att vara precis hur äcklig jag vill och skvätta allt snor i världen för att sedan torka av det på min hand.

Jag tänker tillbringa de närmsta dagarna med att ta hand om min kropp, mitt så kallade tempel. Mina ben pryds av ungefär hundra blåmärken i lika många olika färger, och som vanligt har jag ingen aning om hur de kommit dit. Så alltså, de närmsta dagarna ska jag bara äta grönsaker och dricka massvis med vatten. För att sedan efter några dagar igen ge efter för mina sötsugsattacker. Som alltid.

Nu nös jag precis så högt att jag tror Robin vaknade.

Söndagskväll återigen

De senaste tre kvällarna har jag tillbringat bland skratt och leenden, massor av alkohol och en ständig ångest hängades över mig var gång jag dragit kortet för att betala för min extravagans. Igår köpte jag alldeles för många höga glas med Captain Morgan & cola, samt två stora kannor med öl. Dagarna innan dess köpte jag inte lika flärdfull alkohol, men i väldigt stora mängder, vilket gräver stora hål i min ekonomi.

Idag är jag karatebakis, men ändå har jag och Robin skurat, skrubbat och dammtorkat hela lägenheten och skall nu tillbreda en middag bestående av nachos. Åh, idag är livet lite gött trots allt, ja, trots det faktum att jag inte kan köpa så mycket som ens en liten liten matbit resten utav månaden på grund utav spenderarnerven som rycker i mig efter några öl.

NACHO TIME!!!

02-01-10

Klockan är några timmar förbi midnatt, och första dagen på året har därmed passerat över i den andra. Igår roade jag mig hela dagen med att kväka ur mig underfundiga och vidrigt klämkäcka meningar så som "Åh, det här är första gången jag äter på hela året", "Detta är första gången jag är ute i år", och så vidare ända till jag nästan pådrog mig en örfil på min stackars nätta lilla flickkind. Håhåjaja. Jag hade åtminstone kul.

01-01-10

Välkommen, du första dag på detta nya år.

Jag är inte bakfull idag. Detta är både beklagligt, men samtidigt glädjande. Det beklagliga i detta faktum består i att jag inte hade någon legendariskt onykter nyårsafton, utan istället slet och slavade på baren. Detta var inte alldeles förfärligt, utan jag fick kindpussas och önska godt nytt åt alla mina favoritstammisar och även några kära vänner. Tolvslaget däremot spenderade jag på damernas, på grund utav de två koppar kaffe jag hävde i mig femton minuter innan jobbet. Ja, jag var inte ens medveten om att timmen slagit, utan kom ut glad, nöjd och utan spänd och uppblåst kaffemage. Ett glas champange klockan 00:04 är väl inte fy skam det heller.

Det som glädjer mig med att slippa en präktig bakfylla är väl ganska uppenbart. Jag behöver inte, vanligtvis utan framgång, försöka förtränga ångesten, jag har ingen molande huvudvärk och inget irriterande sug efter mat med ohälsosamt höga fetthalter.

Nåväl, gott nytt år kära vänner och fiender!

RSS 2.0