Party like a rockstar

Igår var jag på Rockbaren med Stina. Blev skitfull. Spydde. (Käft Frida)

Idag skall jag till Kontiki med Frittis, och "ta en öl". Faktiskt. På riktigt, bara en. För det första har jag inte råd med mer, för det andra är jag asbakis och kommer förmodligen inte klara av mer och för det tredje så måste jag vara nykter, eller i alla fall vara medveten om vad jag gör, då jag skall fotografera till projektarbetet. 

Imorgon så ska jag och Stina ha "TJEJKVÄLL" = vodka, vin och matlagning = bli skitfull. Förhoppningsvis inte spy.



Doh!

Varför lär jag mig aldrig? 
Min mage klarar faktiskt inte av att smälta en hel pizza.

När pappa kommer hem med kebabpizza med extra stark sås till mig klarar jag inte av att motstå frestelsen att trycka i mig hela på jättekort tid, med resultat av att jag mår jätteilla nu och har gjort i ungefär en timme. Jag vill ju kunna äta massvis med mat utan att må illa, jag älskar mat. Snälla söta rara förbannade skitkropp, låt mig få äta!

Gött typ

Tanken som slog ner som en återupprepning av 1945 års Little Boy över Hiroshima. (Frida: det är bara att googla)
Jag har ett ganska viktigt prov imorgon.

Gissa vad?
Jag har inte pluggat.

Dock har jag nästan skrivit en hel artikel om Iran. I tid!


He called me baby

Nu är det officiellt på Facebook också. Det är först då det blir på riktigt liksom.

Time to pretend

Jag har bestämt mig för att plugga den här veckan. På riktigt.

Men grejen är att det var så otroligt längesedan jag gjorde något i den stilen att jag liksom har glömt bort hur man gör för att koncentrera sig och producera något. 

Jag har tagit till alla möjliga desperata metoder för att slippa öppna ett tomt word-dokument och känna ångesten över att veta att man kommer behöva sitta uppe till någon gång sent i natt för att överhuvudtaget kunna få någon inspiration till att skriva. 
Hittils har jag:
- sorterat mina kläder efter färg
- sorterat mina skivor efter färg
- bytt lakan
- rensat bort smutstvätt
- städat under soffan
- färgat ögonbrynen

Kanske börjar bli dags nu. Ja. Jag har en liten känsla i magen som säger åt mig att det skulle kännas bra. Kanske. 
Jag ska bara...

Hehe

Idag förde jag över pengar från mitt sparkonto för att kunna köpa cigg och kaffe.

Life is good.

:P

Det finns en mening som verkligen beskriver mig så perfekt. 

"En fredagskväll spenderar jag helst med mina vänninor framför Let's Dance, dricker gott vin och äter ost och kex."

Eller?

Det är inte okej för människor under trettio att tycka att sådant är roligt, eller ens överväger att tillbringa sina fredagskvällar sådär.

Cocaliana

Jag har hela helgen fått dras med en förbannad jävla skithosta som rivit upp min hals fullständigt. Dock har jag, tack vare hostan som framkallar gråtattacker när man sitter ensam på 731:an full av välklädda, fräscha Onsalabor, fått en sexigt hes och beslöjad röst. Snart inte långt kvar till Sanna Brådings ljuva stämma.

Nu ligger jag i min soffa, lite mjuk i mina lemmar tack vare en hostmedicin berikad med morfin och världen känns lite lättare att leva i trots alla de, bokstavligen, ton plugg som rycker i mig om nätterna och vägrar lämna mig till förmån för min skönhetssömn.

Tankar på högskoleprov och CAE gör inte saken bättre och stressen att vara tillräckligt bra för att vara en av de 12 som får komma in på Litterär gestaltning på Konsthögskolan nästa år borde vara en motivation men ändå ligger jag kvar i min obeskrivligt sköna soffa och pimplar hostmedicin. 




Paris je t'aime

Några dagar efter att vi, alldeles för fulla på billig champange, sprungit ut på Gustav Adolfs torg och åkt flak runt halva stan, skrikit oss hesa och tappat bort studentmössorna, så ska jag och Frida åka till Paris. 
Vi ska äta croissanter varje dag och bära basker och snusnäsduk. Vi ska dricka billigt vin varje dag och röka under fläkten. bill

Förhoppningsvis kommer vi inte äta sniglar.

När vi är i Paris kommer det vara sol varje dag och vi ska sitta i alla parker som finns på en röd- och vitrutig rutig duk och kissa bakom buskarna när vi blivit för berusade för att tänka på vett och etikett.

Paris kommer att älska oss och vi kommer älska Paris.

Så enkelt är det och om någon påstår motsatsen slår jag ihjäl den människan som tar ifrån mig något av det finaste jag har att längta till just nu.



OMG

Igår var den sjukaste natten/morgonen i hela mitt liv. 
Sinnessjukt.
Jag är fortfarande i chock.

Det jobbiga är att alltihop är ganska hemligt.

Alltså. 

Ja, herregud. 

Ssshhh.

Knorr på svansen?


Mätt. 
Krambehov tillfredsställt. 
Sockersug åtgärdat.
Bra musik i högtalarna. 
Nytvättade kläder på mina galgar.
Längesedan jag och mina föräldrar bråkade.
Jag var i skolan både igår och idag.


Saker som borde göra en människa nöjd med livet. 
Trots det kan jag inte njuta. Jag tänker bara på kaloriöverskott och träningshetsar mig själv. 
Jag saknar istället för att vara glad för det jag fick. 

Jag får andnigssvårigheter när jag tänker på allt skolarbete jag ligger efter i, men gör ingenting åt det utan skjuter som vanligt allt jobbigt åt sidan. 
Längtar inte ens till helgen då jag varken är sugen på alkohol eller umgås med folk, och en helg framför tv:n är inte så mycket att längta efter. 

På det stora hela har jag det ändå ganska bra men som den jävla skitsvensson jag är, går klagandet och gnällandet inte att komma undan. 

Jag är så trött på mig själv att jag mest bara vill kräkas upp mitt inre och byta ut det mot något lite mer intressant. 

Screaming 'no no no'

Jag har börjat gilla så kallad "kommersiell musik". Detta trodde jag aldrig skulle hända en sådan som mig som brukar kalla mig själv saker som "jävla indietönt" och kalla min musiksmak någorlunda "alternativ". 

Bara idag har jag lyssnat på Kanye West - Love lockdown fem gånger. FEM. Jag tycker Rihanna's  musik är ganska bra och ibland kan jag även gilla Beyoncé "Jag ÄLSKAR mina KURVOR" Knowles. Jag skäms något oerhört, både för att jag gillar musiken, men även för att jag inte kan stå för att jag tycker det egentligen är bra. JAG ÄR COOL JU. Då kan man inte gå ut offentligt med sådant. 

Men nu är det gjort.

Från och med idag ska jag embracea min musiksmak á la nattklubben Mingel. 

Är jag tre år?

I naturkunskapen har vi just nu ett projekt där vi skall skriva en sammanställning om olika slags energiutvinningsmetoder, och jag skriver just nu om kärnkraft. Jag läser om hur det fungerar och stöter på ordet "fission". Fnissar lite tyst för mig själv och hoppas att ingen märker.


-

It's my cheating heart that makes me cry

Dolda budskap

När jag av en händelse gick in på min blogg, för att, jag vet inte, kolla hur det ser ut kanske, så hittar jag en reklamannons som lyder "Få snyggare naturliga bröst". 



Sleep the clock around

Jag älskar sömn, om jag inte får tillräckligt blir jag omänskligt elak och irriterad och alla hatar mig.
 
Därför, snälla mamma och pappa, väck mig inte på helgerna för då hatar jag er bara ännu mer. Väck mig helst inte överhuvudtaget för skolan är inget som är särskilt lockande att hinna upp i tid till.

Well it's true that we love one another

Min mamma kommer in i mitt rum när jag ligger myser i min säng med en julklappsbok. Hon säger "Det är nog bra för dig om du går ut och får lite frisk luft innan solen går ner".
"Mm", svarar jag, lyssnar inte så mycket på vad hon säger och vill gärna fortsätta läsa. 

Hon stövlar då in med en våldsam fart, sänker volymen på min stereo med en argsint rörelse och börjar gå på om min attityd gentemot henne, och att jag aldrig är något annat än arg. Som vanligt. 
Hon vill lösa våra "problem", jag säger att lösningen skulle vara att hon lämnade mig ifred och slutade hetsa upp sig över småsaker. 
Vi tjafsar ett litet tag till, och efter tre låtar på White Stripes förmodligen bästa skiva, Elephant, går hon ut igen. Jag ber henne höja musiken som hon utan hänsyn till min musikdvala sänkte när hon gick in. 
Ironiskt nog är det "Well it's true that we love one antoher" som ljuder ur högtalarna och jag måste stoppa in en knytnäve i munnen för att inte skratta.

The Lioness

Jag svettas nästan jämt. Om jag ligger i min säng och läser meningslösa forumtrådar skapade endast för att ge mig ett godkänt tidsfördriv, då svettas jag. Oftast i knävecken och på ryggen, men lite under armarna också.
När jag promenerar till bussen svettas jag. När jag sitter på bussen svettas jag.
Jag tenderar även att transpirera i mängder när jag, mot alla odds, är i skolan. 

Jag har ofta en ordentlig rövsvett.

Jag förbannar min kropp för denna missbildning, dagligen, och önskar att jag kunde få duscha i deodorant på morgonen istället för det pissljumma vattnet som finns kvar efter att både mor & far min utnyttjat vår värmetank. 

Istället parfymerar jag mig något hejdlöst och försöker att inte tänka på de allergiker jag förargar med mina dofter. 

-

Nu är det tvåtusennio. Gött typ. 
Detta året har jag inte gjort något annat än att sova, äta och läsa. Bokstavligen. 

Förra året gjorde jag samma sak, plus lite fylla. Jag ignorerade allt som inte föll mig i smaken, så som skola och liknande.

Jag tänkte försöka göra 2009 till ett år då jag tar studenten med MVG i alla ämnen. 


Förövrigt, en sak jag reflekterade över när jag läste en av alla de äckliga skräpbloggar jag inte kan hålla mig borta ifrån:

Tuff pojkflicka
kontra
konstig liten pojke som tycker om att klä sig i kvinnokläder?



RSS 2.0