Försäkringskassan

Sedan vi fick en borgerlig regering för fyra år sedan har det skett radikala förändringar inom försäkringskassan. Enligt Alliansen kryllar vartenda gathörn av bidragsfuskare och snyltare så därför håller packet nu på att utförsäkras. Visst existerar dessa fuskare, men de är absolut inte i majoritet och de allra flesta som ansöker om sjukpenning är sjuka människor, människor som inte klarar av ett heltidsjobb och därmed sliter ekonomiskt.

Enligt de borgerligas budget finns det bara plats till ett visst antal som ska kunna få denna ersättning från Försäkringskassan, vilket betyder att man helt sonika säger nej till personer som enligt alla läkarintyg, utredningar och undersökningar är berättigade detta stöd. Byråkrati, pappersarbete och livströtta människor är allt som finns kvar i detta statliga organ som faktiskt är till för att hjälpa.

Tack gud för att jag inte jobbar på Försäkringskassan! Det är inte så underligt att man möts enbart av suck och gnäll under ett telefonsamtal med dessa, då de antagligen inte får annat än skit slängt rakt i ansiktet på grund av all fyrkantighet och livsutsugande byråkrati.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0